Het team van 360

Arno Grundeken E-2

 

Arno is de oprichter en eigenaar van 360 Fighting & selfdefense. Zijn passie ligt bij het ontwikkelen en geven van lessen aan kids & teens, en aan kwetsbare doelgroepen. Ook verzorgt hij agressiviteit-trainingen voor personeel in verschillende (zorg) branches, en geeft hij privé trainingen op maat.  


Nadine Grundeken P-5

Nadine is de vrouw van Arno Grundeken en is Trojan Work-out Instructor.  Zij verzorgt de communicatie bij 360 en regelt alle zaken achter de schermen. Nadine ondersteunt Arno tijdens de krav maga lessen, en zij wordt klaar gestoomd om in december 2024 CiC in te gaan. In oktober 2024 gaat Nadine haar kids instructor course doen

 

 

 

 


Hans Altorf - Boks instructeur

Hans is een oude rot in het vak en heeft zijn strepen in de vechtsport meer dan verdient! Hij stond aan de wieg bij vele boksers en kickboksers. Hans was trainingspartner van een meervoudig Nederlands kampioen zwaar gewicht.

Wij zijn ook erg blij dat Hans ons team is komen versterken!

 

 

 


SEBASTIAN KAGIORGIS - BOKS INSTRUCTEUR

Sebastian is op zijn 19de begonnen met boksen, en kreeg al snel liefde voor de sport.

Na jaren trainen bij verschillende boxing gyms heeft hij veel opgestoken van diverse meesters in het vak. In 2021 is hij begonnen met lesgeven, en heeft hij verschillende wedstrijd boksers opgeleid.


JOEY CICILIA - JEUGD KICKBOKS INSTRUCTEUR

Joey heeft veel plezier en passie voor het kickboksen. Hij is erg gedreven en deelt zijn passie graag met onze leden. Joey geeft bij ons de jeugd boksles